Начало | Услуги | Контакти Химическото във Facebook

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Отстраняване на петна


Valenti Co. Ателие за чистота

ДЕТАШИРАНЕ (ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА)Изключително полезно!

Когато се определя разликата, между високото и ниското качество на работа в дадено ателие за химическо чистене, най-добрият критерий е справянето с петната. Успешното третиране и отстраняване на проблемното замърсяване на дрехите служи, като визитна картичка за професионализма на всяко успешно ателие за почистване. Изграждайки своя имидж, ние във Валенти търсим баланса между възможностите предоставяни от химията и стабилността на цветовете и тъканите на дрехите. Всяка оставена дреха при нас, минава следната обработка за отстраняване на петната:
Определяне на произхода им;
Предварително деташиране;
Професионалните препарати за този процес на отстраняване на петна, са разработени, така че да бъдат лесно разтворени от перхлоретилена в машината за химическо чистене. Основното предимството на деташирането, което много други ателиета пренебрегват напълно е не само много високия процент на почистване, но и факта, че не съществува никаква опасност те да бъдат фиксирани под въздействие на температурата при сушене в машината за химическо чистене.
Деташиране след почистването! - Препаратите за този процес са по- силни от препаратите за предварително деташиране и са разработени, така че да могат да бъдат лесно изплакнати с вода. Познаването на тъканите и разликите между многобройните, различни химикали за деташиране са абсолютно необходими за дълготрайния успех на работа.